Home

Clubinformatie

Contact

Kalender

Disclaimer

 

Budovereniging Randori Emmen is ontstaan in februari 2002. Voor dat de vereniging werd opgericht was een klein groepje judoka's elke donderdag op de judomat met judo bezig in Emmerhout. Bij Budovereniging Randori Emmen kan men zowel op recreatief niveau als op wedstrijdniveau sporten. Budovereniging Randori Emmen is volop in beweging en vooral aan het groeien. Zo worden diverse activiteiten ontwikkeld.

Een tot twee keer per jaar worden bandexamens georganiseerd. Tijdens deze examens kunnen de judokas laten zien wat er in de periode ervoor is geleerd. De witte, gele, oranje, groene, blauwe of bruine band kan worden behaald of de zogenaamde slippen (de tussen stappen) kunnen onderaan de band worden vastgemaakt. De kleuren van de banden zijn terug te vinden in het logo.

In de 2de helft van het seizoen is er het jaarlijkse clubkampioenschap. Judokas strijden tegen clubgenoten met ongeveer dezelfde band, leeftijd en gewicht. Als er voldoende animo voor is, worden er ook activiteiten in de vakantieperiode georganiseerd.

Regelmatig bezoeken judokas van Budovereniging Randori Emmen wedstrijden en niet zonder succes. Om beginnende judokas te laten wennen aan wedstrijden, kunnen ze meedoen aan het SWES judotoernooi. Een aantal judoverenigingen uit de omringende gemeenten werken samen en organiseren een aantal wedstrijden op kleinschalig niveau. Deze wedstrijden hebben als doelstelling dat de judokas leren hoe het er aan toe gaat op een groot toernooi. Alle deelnemers winnen dan ook. Alle uitslagen zijn o.a.te lezen op deze site.

 

Wil je ook lid worden van Randori Emmen of heb je interesse in judo?
Hieronder kun je alles lezen wat je moet weten :

Proeflessen:
Je kunt kosteloos 3 proeflessen volgen. Daarbij is het kledingadvies: judopak of jogging-/trainingsbroek en een T-shirt met lange mouwen of iets dergelijks. Judo wordt beoefend op blote voeten op een judomat. Wel slippers meenemen om vanuit de kleedkamer naar de judomat te lopen.

De proeflessen kun je gaan doen in overleg met de trainer, Rudi Kok.

phone 0591-853450
mphone 06-21260276
mail trainer@randori-emmen.nl

In gezamenlijk overleg wordt dan bekeken in welke groep jij het beste kunt trainen. Vind je judo zo leuk dat je lid wilt worden, dan kun je via de trainer een inschrijfformulier ontvangen. Dit formulier kun je ook via de onderstaande link downloaden. Deze mag via de trainer ingeleverd worden. Nadat het inschrijfformulier (inclusief € 6,- inschrijfgeld) door de ledenadministratie is ontvangen, zorgt deze ervoor dat je een embleem en een schriftelijke inschrijfbevestiging ontvangt via de trainer.

INSCHRIJFFORMULIER (PDF)
UITSCHRIJFFORMULIER (PDF)

Vakanties:
Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen. Wij houden in principe de vakanties van de basisscholen aan.

Lestijden:

Dinsdag (Valkenveld B)  

Donderdag (Oosterstraat)

Groep 1: 17:30 - 18:30
Groep 2: 18:30 - 19:30

Groep 1: 17:30 - 18:30
Groep 2: 18:30 - 19:30
Groep 3: 19:30 - 20:30

Contributie

De maandelijkse contributie van onze vereniging is al vele jaren hetzelfde en (één van) de laagste van de gemeente Emmen. Helaas ontkomen wij nu niet aan het verhogen van onze contributie. Redenen voor de noodzaak van verhoging zijn: stijgende kosten, zaalhuur, afschaffing gemeentesubsidie en andere zaken. Daarnaast moeten wij een geldreserve aanleggen voor het op termijn vervangen van de judomatten. De nieuwe contributie zal op 1 januari 2017 ingaan en wordt:

12 euro 5 tot 14 jaar
14 euro 15 tot 55 jaar
   
Inschrijfgeld: 6 euro

Wij wijzen u er graag op dat er voor kinderen, die opgroeien in een gezin met een minimuminkomen, mogelijkheden zijn om te (blijven) sporten bij Randori via de Participatiewebshop van de Gemeente Emmen, via de Stichting Leergeld Emmen of via het Jeugdsportfonds

Automatische incasso:
Om de bankkosten en tijd van de penningmeester te besparen hebben wij besloten om met ingang van 1 januari 2017 voor de betaling van ledencontributie over te gaan op automatische incasso. Voor toekomstige leden is dat dan standaard. Wij willen ook onze huidige leden verzoeken over te gaan tot betaling via automatische incasso. Dit is voor u eenvoudig te regelen met het formulier bij deze brief. Betaling via automatische incasso is ook voor uw gemak. U hoeft niet meer te denken aan het op tijd overmaken van uw contributie. Het wordt de bedoeling dat wij de incasso uitvoeren in de eerste week van elke maand.

Judopakken:
Als je daadwerkelijk op judo gaat, heb je ook een echt judopak nodig. Deze zijn tegen gereduceerd tarief te koop bij Rudi Kok. We kunnen dan samen kijken welke maat en soort het beste voor je is.

 
Opzegvoorwaarden

Met ingang van 1 januari 2017 zullen de opzegvoorwaarden van onze vereniging veranderen. Vanaf die datum is het alleen mogelijk om op twee momenten per jaar het lidmaatschap van de vereniging op te zeggen, namelijk per 1 juli en per 1 januari. In verband met het tijdig stopzetten van de betaling, is het van belang om minimaal een maand voor deze opzegdata uw opzegging door te geven aan de penningmeester. Wij hopen natuurlijk dat u of uw kind(eren) nog lang met plezier blijven judoën bij Randori.
 
Copyright 2008-2016 | Randori-Emmen.nl